OSMANİYE / MERKEZ - ŞİRİNEVLER İMAM HATİP ORTAOKULU

İKİNCİ DÖNEMİN İLK KİTAP OKUMA SINAVINI YAPTIK

Türk Millî Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda öğrencilere kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, okuduğu kitabın anlama seviyesini görmesini sağlamak, kendine güven duygusunu geliştirmek, sosyal ve kültürel alanda okulunu temsil etme bilincini kazandırmak amacıyla okumuz öğrencileri arasında  “Kitap Okuma Etkinliği”ve sınavı düzenlendi.

Kitap okuma sınavına 5.Sınıflar Yankılı Kayalar ,6. Sınıflar Siyah İnci ,7. Sınıflar Okumak İstiyorum , 8.Sınıflar Rüzgarı Dizginleyen Çocuk adlı kitapları okuyarak girdiler.

Kitap okuma sınavı etkinliğinde okunacak kitapları okulumuza kazandıran Matematik Öğretmeni Zeynep EKŞİ’ye  sınavın hazırlanması sürecinde emeği geçen DKAB Öğretmenimiz Ali Rıza GENÇ’e , Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Dursun SONGURTEKİN ’e ,Türkçe Öğretmenimiz Ali AKPAL’a ve bu etkinliğe dört elle sarılan öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız çocuklar…

16-02-2024

Yayın: 16.02.2024 - Güncelleme: 16.02.2024 07:47 - Görüntülenme: 70